Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A plecat Lapi din TV?
Fosta Vama Veche > Trupa Veche > Media & stuff
pinkISH
http://vamaveche.wordpress.com/2008/02/16/...pi-trupa-veche/

cateva poze cu noul tobar... 17.gif
Andreina
Hmmm....si mie mi s-a parut ciudat ca a lipsit la atatea concerte, iar faptul ca a lipsit si la proiectul "City Live" pentru care s-au facut repetitii si nu era vorba de un concert micut intr-un bar, nu prea e ok.... 46.gif
Silvia
Ciudat...ma gandesc ca s-ar fi spus ceva.

Then again, ei n-au zis nimic cand a plecat Marius (din cate stiu), so... 106.gif
Andreia
Dar...si eu stiu ca Lapi e implicat in alte cateva proiecte muzicale. Poate fi doar temporara absenta lui din TV...

Oricum, cred ca mediatizarea unei eventuale plecari ar arunca mai jos imaginea TV in ochii publicului.
Sau ar ajuta la popularizare 10.gif

pinkISH
se zvoneste prin cunostintze ca soto a plecat 1.gif
Silvia
O sa plece si Traian, si Liviu si raman Oana cu Matei si cu Cristi....

Pana la un anunt oficial (daca vor face vreodata asa ceva) eu mai sper sa nu fi plecat 1.gif
Andreia
QUOTE (Silvia @ Mar 6 2008, 09:04 AM) *
O sa plece si Traian, si Liviu si raman Oana cu Matei si cu Cristi....

71.gif noua trupă veche

Partea proastă e că nu sunt mulţi cei care ştiu că "s-a mai format o trupă din Vama Veche"...deci s-ar putea ca schimbarea să treacă neobservată.

Exista o armonizare frumoasă între Lapi, Liviu şi Traian. Mi-e teamă să nu se distrugă tot, treptat, dacă se rupe o verigă 2.gif
pinkISH
Textul scris de Tudor pe blog e despre Lapi?

Cand lucram la Am sa ma intorc barbat spre finalul disculuia fost o perioda in care am ramas lefteri. No fuckin money. At all.
Mi-aduc aminte ca atunci Jojo mi-a imprumutat cincizeci de mii de lei(vechi). Au fost vreo trei luni fara concerte si munca la un proiect, zic eu fara multe precedente (muzicale) la noi. Desi saraci nimeni nu a parasit trupa. Nimeni nu paraseste o trupa care merge...Asa cred...Cel putin nimeni din acel colectiv...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.