Cand ai ceva de spus si nu se potriveste in niciun topic..., scrie aici si gata. |
Cand ai ceva de spus si nu se potriveste in niciun topic..., scrie aici si gata. |
Jun 16 2007, 08:34 PM
|
|
|
Consigliere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 546 Joined: 5-June 07 From: Dincolo... Member No.: 4 |
versu reprezentativ in momentu asta : recunoaste ca-i un cantec prost...
|
|
|
|
![]() |
Aug 31 2010, 11:46 PM
|
|
|
Conas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 903 Joined: 30-June 07 From: Bucharest Member No.: 58 |
@ rozie asta cu the road to spirituality tot de la tv ai prins-o (IMG:style_emoticons/default/71.gif) ? m-am tot abtinut, dar n-am rezistat pana la urma. Parerea mea este ca-i o treaba foarte dificila si profunda cu "spirituality" iar ceea ce vorbesti tu e mai mult o varianta manelizata. un kitch, o chinezarie ieftina. iar ceea ce zicea omul e mai mult ca sigur o escrocherie, dar poate fi o si o dovada de ignoranta: s-ar putea ca in acele carti scumpe sa se gaseasca ceva "pe bune", dar colegul lui sa fie un idiot.
Treaba asta exista de cand lumea, de la egiptenii vechi pana la tibetanii de astazi, trecand prin Platon si Kant. Interpretarea-i partea dificila (IMG:style_emoticons/default/1.gif) Eu prefer sa evit subiectul, poate pe la batranete, acum sunt alte domenii mult mai interesante pentru mine (IMG:style_emoticons/default/10.gif) |
|
|
|
Sep 1 2010, 07:04 AM
|
|
|
Lingvist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 2,480 Joined: 6-June 07 From: Titan Member No.: 5 |
dom' hoi si dom' myke, sunteti usor ignoranti.
dar nu-i bai, si eu eram la fel si era asa de misto. mai misto decat sa ma lovesc cu capul si viata de lucruri care nu credeam ca exista. daca mergi prin padure si nu stii ca exista ursi si ai norocul sa nu intalnesti vreunul, atunci esti mai castigat, pentru ca n-ai mers cu frica tot drumul. |
|
|
|
Sep 1 2010, 11:10 AM
|
|
|
Conas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 903 Joined: 30-June 07 From: Bucharest Member No.: 58 |
n-ai nimerit-o. zau. intamplarea face ca m-am lovit destul de rau de chestia asta cu bio-energia. am plecat de la ideea ca toata treaba este o escrocherie si eram extrem de nervos de cele ce se petreceau, ca mai apoi sa descopar ca exista si ceva substanta in toata treaba asta. Nu vreau sa aprofundez domeniul pentru ca nu cred ca-i momentul. Am altele de clarificat mai intai. Dar asta nu inseamna ca nu sunt foarte multi care profita de naivitatea unor oameni.
Si pe rozie o banuiesc de naivitate (IMG:style_emoticons/default/1.gif) |
|
|
|
Sep 1 2010, 01:15 PM
|
|
|
Consigliere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 546 Joined: 5-June 07 From: Dincolo... Member No.: 4 |
o, tu Invatatorule, zi-le cum stii.
eu faceam doar o remarca vis-a-vis de ce-am ajuns sa discutam aici. stiam ca forumul de spiritism e doua bookmarkuri mai incolo. |
|
|
|
Sep 1 2010, 05:48 PM
|
|
|
Pinguin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 509 Joined: 6-June 07 Member No.: 15 |
multumesc mult pinku (IMG:style_emoticons/default/1.gif)
dar ma refeream la Chat Zone, nu la topicul acesta. |
|
|
|
Sep 1 2010, 05:54 PM
|
|
|
Jupan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 245 Joined: 6-June 07 From: Bucuresti Member No.: 8 |
Imi place ce a devenit forumul asta. Foarte mult. Ma mir ca suntem asa incapabili sa bem o bere impreuna.
Andreina, chiar cred ca aia cu ochii care nu se vad se uita, vb ta, mai incet, dar sanatos pentru cap, ceea ce mi se pare foarte important.Si daca omul respectiv mai vine in calea ta, s-ar putea ori sa mai aiba ceva de zis, ori tu lui. That's my oppinion. In alta ordine de idei...foarte sincer acum, ca sunt in ditai criza existentiala. Ce va tine pe voi in tara asta? si nu ma luati cu "lucrurile bune care vor exista peste 20 de ani". Ce va tine acum? Evident, pt myke aceasta intrebare nu exista. Pentru el invidie si dragoste materna, 'decat' atat avem. |
|
|
|
Sep 2 2010, 06:14 AM
|
|
|
Colaborator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,187 Joined: 6-June 07 From: ...aici... Member No.: 10 |
Multumesc, Laura. (IMG:style_emoticons/default/1.gif)
|
|
|
|
Sep 2 2010, 10:39 AM
|
|
|
da ma.. chiar ca si-a mai revenit forumu asta (IMG:style_emoticons/default/4.gif)
weekendu asta nu facem si noi o bere ceva? Laura: eu nu prea pot sa fac ce fac eu in alta tara. Deci sa zicem ca jobul. Pot sa-l fac si afara, dar ar fi enorm de munca. E greu sa faci o campanie unui public pe care nu-l cunosti, unor oameni ale caror obiceiuri nu le stii. Ar trebui s-o iau mai jos de zero. Ar trebui s-o iau de la -1, intai sa invat cum sunt oamenii acolo. Si oricum pierzi 20 de ani de viata acolo. Adu un englez aici si pune-l sa faca o referire la Titan Ice. Sau la "Apara Dukadam" sau la "laser frate" sau la "salam ssasesc" sau la "dorelee... ia mai fa ma". Deci da, job-ul si lenea. e o combinatie. Plus ca aici ma mai baga lumea in seama, sunt un mic cineva. Sunt multe momente in care vreau sa plec. Si la anul o sa vad si de master afara. Sa vedem poate poate merge treaba bine si plec. Iar varianta B ar fi un business online dezvoltat pentru wordlwide. Dar iar e foarte greu... |
|
|
|
Sep 2 2010, 07:53 PM
|
|
|
Pierre de Vara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 852 Joined: 14-June 07 Member No.: 34 |
Ma enerveaza ca nu pot sa controlez oamenii din jur. Macar sa le tin un pic capul inainte sa se loveasca.
Am asa un sentiment de " (IMG:style_emoticons/default/102.gif) " ca ma inconjurasem de oameni foarte misto care nu se pot abtine sa dea cu bata in balta rau de tot. Gresesc mult, accepta magarii de la cei din jur si tot asa. Si eu nu-mi pot permite mie sa mai umblu cu ei. Mi se pare normal, cineva imi face o ditamai magaria, eu nu mai umblu cu persoana respectiva. Restul grupului sunt aproape obligati sa umble si cu mine si cu ea. Eu ii pun sa aleaga fara sa vreau, pentru ca nu mai am ce discuta cu respectiva. Dar n-am ce face, la ideile mele despre viata nu renunt. Si-si aleg prost anturajul, isi pierd directia foarte repede. Am ales oamenii dupa potential si ghici ce, nimeni nu-si atinge potentialul. Sunt trist azi. Si mi-e cam rau. Nu va imbatati cu bere, e o prostie, o sa va vina sa vomitati a doua zi si cand clipiti. |
|
|
|
Sep 2 2010, 08:49 PM
|
|
|
Lingvist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 2,480 Joined: 6-June 07 From: Titan Member No.: 5 |
prea multa filosofie.
naluca, ai uitat de vremurile cand cine era mai aproape de tine in clasa (colegul de banca, spre exemplu) devenea automat prietenul tau? era clasa I. |
|
|
|
Sep 2 2010, 08:51 PM
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/21.gif) cata, laura, mai tineti minte betia mea din bere? (IMG:style_emoticons/default/21.gif) imi cer scuze inca o data si va multumesc pentru ajutor.
@ omu prin ceva asemanator trec si eu. doar ca la mine-i simplu: mi-am bagat picioarele si am iesit eu din grup. Sunt chemat doar cand nu vine ala cu care sunt certat. Mai nasol la inceput de scoala, cand o sa mergem toti la diriga, caci amandoi vrem sa venim. ah, si am o noua dilema legata de bataie: dupa episodul cu individul asta, mai s-a trezit unu' care vrea sa dea in mine. Un idiot. Am fost prieteni foarte buni intr-o vreme, colegi de banca, tovarasi. Dar s-a stricat treaba. Mistouri multe, ironii, intepaturi si o concurenta de neinteles. L-am cam batut cu fiecare ocazie, metaforic vorbind. Amandoi am avut o chestie pt Catalina, doar ca la mine s-a numit prietenie si a fost reciproca, el s-a indragostit ca idiotu si si-a luat teapa. Normal, e gelos si crede ca ea e indragostita de mine si eu imi bat joc de ea. A aflat de faza cu Maria, a zis ca bine mi-a facut Alex. A vorbit cu Catalina, i-a spus niste mizerii despre mine, Catalina stia adevarul, i-a zis ca e dobitoc, el i-a zis ca vrea sa-mi futa si el una. Vrea sa ne vedem. I-am zis ca o sa ne vedem, dar mai aman. Daca da in mine, astept de mult sa-i prind si eu cateva. Dar totusi nu ma vad lovind. Mi se pare comic, absurd. N-ar fi o descarcare, imi e mila de prostia lui. Iar bataia intre noi, care nu avem nicio treaba cu fenomenul, ar fi hilara. Imi cer scuze Laura ca intervin cu asta peste intrebarea ta, dar as avea nevoie de putin ajutor cat mai curand, i-am zis tipului ca dupa 5 septembrie ne vedem. |
|
|
|
Sep 3 2010, 06:10 AM
|
|
|
Colaborator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,187 Joined: 6-June 07 From: ...aici... Member No.: 10 |
Urasc ca nu pot sa-l urasc. Acum a plecat. Urmeaza partea a doua din "ochii care nu se vad se uita". Am cel putin 2 saptamani la dispozitie sa-mi vad de ale mele fara sa-l vad, fara sa-l aud nici macar la telefon. Asta daca nu-si bate iar soarta joc si mai face vreo supriza. Si doar ce ma linistisem. Si-mi era asa de bine... Simt ca tre s-o iau de la capat. Pentru a nu stiu cata oara. Of...
Aud tot mai multi prieteni, cunostinte care pleaca din tara (in special Anglia....eu as muri deprimata acolo, dar asta e alta poveste (IMG:style_emoticons/default/10.gif) ). Mi s-a propus si mie, ca idee, sa plec din tara. Eu nu ma vad traind nici macar in alt oras, da' in alta tara. Mi se pare trist sa fii departe de casa, de tot ce ai trait douazeci si ceva de ani. Poate ma atasez eu prea tare de oameni si lucruri... Dar...niciodata sa nu spui niciodata. (IMG:style_emoticons/default/1.gif) |
|
|
|
Sep 3 2010, 06:55 PM
|
|
|
Jupan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 421 Joined: 6-June 07 Member No.: 7 |
OH, BITE ME!
|
|
|
|
Sep 3 2010, 07:27 PM
|
|
|
Jupan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 421 Joined: 6-June 07 Member No.: 7 |
postul de mai sus era dinainte sa vad ca mai e o pagina. excuse me. you can still do that if you want .
@ myke what the fuck's up with you? nu mai pot sa imi spun o opinie fara sa ma judeci? adica, de ce o dam in chestii personale? am 19 ani, normal ca habar nu am ce inseamna, avand in vedere ca pana acum nu am avut nici cea mai mica legatura cu asta, dar incerc sa invat. incerc sa aflu chestii. chestia cu tv'ul e un cheap trick. nu am mai vb de vreo luna de zile si te comporti de parca stii tu totul. asta ma enerveaza. vine atotstiutorul care ne da cu tifla in cap ca suntem prosti si nu ne dam seama ce e kitch (ca el stie) si ce nu. si nu sunt naiva ci experimentez unele lucruri. nu a venit bio-energeticianul si a facut minuni si apoi ma laud cu el. imi pare rau ca vezi lucrurile asa, oricum de undeva de unde tu stii si eu sunt proasta si influentabila. i'm the doing type. i'm doing stuff now. poate dup'aia o sa vin si o sa zic... hey, I was wrong, god doesn't exist. dar acum sunt in etapa in care experimentez. si mi se pare de cacat sa vii si sa ma anulezi cuz you just feel like it. |
|
|
|
Sep 3 2010, 07:38 PM
|
|
|
nu te judecam si nici nu faceam pe atotstiutorul. scuze.
|
|
|
|
Sep 4 2010, 06:59 AM
|
|
|
myke, nu asa se raspunde, chiar daca ai gresit! discutiile in contradictoriu cu femeile din viata ta te antreneaza pentru meciurile cu nevasta (IMG:style_emoticons/default/21.gif)
|
|
|
|
Sep 4 2010, 10:00 AM
|
|
|
oh shut up! (IMG:style_emoticons/default/21.gif)
cine vorbea (IMG:style_emoticons/default/21.gif) ) tu cred ca nu te-ai antrenat deloc pana acum (IMG:style_emoticons/default/4.gif) |
|
|
|
Sep 4 2010, 08:33 PM
|
|
|
tu cred ca nu te-ai antrenat deloc pana acum ce, ma? sunt de 4 ani in cantonament (IMG:style_emoticons/default/78.gif) |
|
|
|
Sep 5 2010, 10:14 AM
|
|
|
ce, ma? sunt de 4 ani in cantonament (IMG:style_emoticons/default/78.gif) Da. Buna seara. Eu zic ca esti in cantonament, dar nu te antrenezi, ca esti accidentat (IMG:style_emoticons/default/21.gif) De fapt au vrut sa te trimita la echipa a doua dar te pastreaza in lot ca te place patroana. |
|
|
|
Sep 5 2010, 02:52 PM
|
|
|
Jupan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 245 Joined: 6-June 07 From: Bucuresti Member No.: 8 |
am facut fixatie pe fleetwood mac. e si muzica faina, dar si povestea dintre stevie nicks si lindsey buckingham mi se pare geniala. si felul cum au compus unul pentru altul. stiu ca nu are legatura cu mine dar mi se pare genial ca artistiii isi fac singuri terapie, ca la carte, si mult mai productiv decat oricum altfel. si ii iubesc p-astia doi ca au facut chestii atat de faine care nu rezuma doar la ei.
in rest, am o viata cam dezordonata. dupa ultimele 5 luni in care mi s-a intamplat cam tot ce credeam ca n-o sa mi se intample, pare chiar perfecta, dar ...mi-e ca ajung in punctul pe care il evit de 6 ani. corporatista, care nu stie ce o sa faca cu viata ei. cah, mare cah. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th September 2010 - 12:28 PM |